lørdag den 24. august 2013

Vinter-baby

Øverst: Noa Noa hue 79,-//Noa Noa kjole 299,-//Noa Noa body 139,-//Noa Noa vest 249,-//Hollys dragt 269,-
Midterst:Mini A Ture Cardigan 299,-//Mini A Ture strømpebukser 129,-//Hjorth dragt 219,-//Noa Noa bukser 249,-// Mini Rodini leggings 209,-
Nederst: Noa Noa leggings 119,-//New Generals dragt 269,-//Gro bukser 330,-//Noa Noa hjemmesko 169,-//Mini A Ture dragt 230,-

Ja se, hvorfor er det nu, at jeg pludselig begynder at interessere mig for disse yndige ting i size petit, som ellers næsten aldrig rammer denne blog?

NEJ, det er ikke fordi jeg skal have en bebis, som de siger i Sverige. Ikke min egen i hvert fald. Men jeg skal være faster til en lille vinter-pige inden alt for længe og glæder mig rigtig meget. Derfor synes jeg, det er ok at bruge lidt tid på at ose baby-tøj.

Så her er hvad jeg ville vælge, hvis jeg selv skulle sammensætte en vintergarderobe til en nyfødt. Jeg ville vælge bløde materialer og douce farver og gå tilbage til et par af de gamle klassiske prints fra Hjorth og Hollys, som mine tweens nu har lagt bag sig. Og tilsætte et råt stænk af New Generals og lidt pingviner fra Mini Rodini.

Nå ja, og glemte jeg at sige, at det selvfølgelig ville være under forudsætning af, at penge ikke var et issue?:)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar