tirsdag den 3. september 2013

Det gik vi i


Hoodie fra Petit by Sofie Schnoor og bluse fra Katvig i genbrugsbomuld

Sandaler fra Petiti by Sofie Schnoor og sko fra Quicksilver

Tee fra Serendipity og shorts fra Scotch Shrunk. Til højre tee fra Scotch Shrunk.

Tee fra Molo og shorts fra Name It. Tee fra I Dig Denim og shorts fra New Generals

Kjole fra Milk og shorts fra Soft Gallery. Tee fra Ticket to heaven og shorts fra Gro.

Sikken fantastisk sommer vi har haft! Og selvom den jo slet ikke er rigtig slut endnu, så  er man jo så småt nødt til at indstille sig på, at de bare tæer og de korte buksers tid er ved at være forbi.

Her kommer så et tilbageblik på nogle af sommerens favoritter. Dem er der selvfølgelig ikke så meget direkte inspiration i - men på den anden side, så er der jo en del mærker, der kører med faste modeller år efter år, måske blot i andre farver.
I Dig Denims Dante t-shirt er fx. en klassiker i deres sortiment, ligesom de baggy sweatshorts fra Gro har været at finde i flere kollektioner. Kvaliteterne kan man også som regel regne med.
Scotch Shrunk er et hollandsk luksusmærke, som jeg køber, hvis jeg kan få det på udsalg. Man skal bare føle på tingene for at kunne mærke, at kvaliteten er i orden, og det kan få mig til at overveje, om det måske ville være en bedre indkøbsstrategi at købe få men gode (læs: dyre) ting.
Shortsene fra New Generals er fede at se på og lækre i stoffet. Til gengæld har de en elastik i livet, der folder på midten. Det er en (ikke uvæsentlig) detalje, som jeg kan blive muggen over, for den slags skal sq* være i orden, når man tager 400 kr. for et par sweatshorts!


Men altså goodbye sommer herfra - det næste indlæg kommer til at handle om indkøb af vinterovertøj! :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar