torsdag den 10. januar 2013

Festtøj



Tidspunktet for at vise festtøj frem er måske ikke så velvalgt, eftersom vi jo netop har lagt nytåret bag os. Men jeg havde jo for længe siden truet med at vise et par billeder frem af ungernes outfit til min brors bryllup, så her kommer     et par stykker af hhv. han- og hunkøn. Og fester kan man jo heldigvis løbe ind i året rundt, så inspiration kan man vel altid bruge.
Jeg endte med at gå i Monsoon og køb en rigtig fin, rød tylsag til den kræsne frøken, som sidder perfekt. Den kostede i omegnen af 500 kr. - hvilket selvfølgelig er en slat, men ikke urimeligt i forhold til, hvad man får. Monsoon har et ret stort udvalg i den genre, så jeg kan godt anbefale, at man kigger dér forbi, hvis man skal have noget rigtig fint. Dresscoden var farverigt, og det ville vi gerne gøre lidt ud af. Ellers havde jeg måske nok valgt en af de fine, men matte og sarte modeller fra Pale Cloud. Hvis det gerne må være lidt overdådigt, kan man også tage et kig på www.prinsesseskabet.dk, hvor de også har rigtig fine ting til virkelig fair priser.
Til den cool bandit blev stilen lidt mere funky, og  han valgte selv at have hat og jakke på. Hatten fandt vi i H&M og jakke og sko i Zara. Men allerbedst var det at få luftet de gule solskinsbukser fra Stella McCartney igen. Og de blev endda foreviget på et par af bryllupsbillederne, der blev taget i Botanisk Have. Her havde han sneget sig med i baggrunden - og havde det ikke været for de gule bukser, var der nok ikke en sjæl der havde opdaget den lille snøvs stå dér:-) Men med gule bukser går man altså ikke i et med tapetet - så er det sagt!:-)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar