lørdag den 24. september 2011

Ej Sikke Lej holder lagersalg


Som altid ligger Ej Sikke Lej som nogle af de første, når lagersalgssæsonen begynder igen efter sommerferien. Og denne gang lover de, at det bliver endnu større, end det plejer. De er nemlig rykket ud på Kulturkajen Docken ved Nordhavn st. - dér hvor Molo også har holdt lagersalg de sidste par gange. Dårligt nyt for en Amagerkaner, men tendensen tegner til at gå i retning af, at lagersalg bliver hele events, hvor man tager mand og børn med, kombinerer med en frokost og lidt leg og får en dag ud af det. Det kræver selvfølgelig lidt bedre forhold end de rå lagerlokaler.
Det er primært varer fra den nys overståede sommer, man kan få fingre i, men der vil også være enkelte ting fra ældre kollektioner.
Efter lagersalget i København rykkes der videre  Filmbyen i Århus den 7.-10.
I modsætning til nogle mærker, der gerne vil holde deres lagersalg lidt hemmelige og eksklusive, så har Ej Sikke Lejs altid været dejligt åbne og tilgængelige, og de er flinke til at informere om det også på hjemmesiden. Så kig der, hvis du vil have flere informationer, fx. om lagersalget i Aarhus

Ingen kommentarer:

Send en kommentar