torsdag den 2. juni 2011

Flere lagersalgs-tips

Louie Louis forår/sommer 2011
Det skal ikke handle om lagersalg altsammen, men det er jo højsæson, og de entusiastiske kan nå både Louie Louis på Frederiksberg og Katvig på Christianshavn her inden sommerferien.
Tøjet fra Louie Louis er generelt farvestrålende med prints, der minder ret meget om Molos - hvilket ikke er så underligt, idet bag-kvinden var chefdesigner hos Molo før hun gik solo i 2007. Jeg kender ikke deres lagersalg, men regner bestemt med at kigge derud. Adressen er Allegade 12, tidspunktet 3.-4. juni kl. 10-15. De tager ikke dankort.

Katvig behøver vel nærmest ikke nogen introduktion, eftersom de var nogle af de første på markedet, da børnetøj boomede. De er kendt for deres striber og deres stilistiske æbleprint og har de seneste år eksperimenteret en del med økologi og bæredygtighed.
Tidligere solgte de altid resterne af deres helt gamle kollektioner meget meget billigt, men til sidst forærede de vist alt det, de ikke var kommet af med til Mødrehjælpen, og siden har deres lagersalg været ok uden ligefrem at være et scoop.
I år finder det sted den 18. kl. 14-19, den 19. kl. 11-16 og den 20. kl. 14-18 på Langebrogade 6, kælderen. De plejer at tage kort.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar