tirsdag den 21. juni 2011

Skønt børnetøj til jyderne

Københavnerne har MOLO, og jeg har hørt mange jyder ærgre sig over, at netop det lagersalg altid finder sted i København, og at langt de fleste lagersalg i øvrigt afholdes øst for Storebælt. Men hvor hovedstaden har eneretten til Molo, så har jyderne Pompdelux, der har deres base i Lystrup tæt på Aarhus. Og nu hvor deres webudsalg kører på det absolut sidste, har de annonceret, at de holder lagersalg den 24.-25. kl 10-18 på adressen Møgelhøj 8, 8520 Lystrup.
Det kunne være fantastisk at være med, men selvom jeg er noget af en hund efter lagersalg, så rejser jeg trods alt ikke til Jylland efter ét, som de helt hardcore entusiaster gør:-)
Så vidt jeg ved holder Danefæ også udelukkende lagersalg i Aarhus, mens Drappa Dot og Sebra holder til i det sydlige Jylland. De sidste par år er flere af de kendte mærker som IdaT, Katvig og Ej Sikke Lej i øvrigt også begyndt at turnere til de store byer som Aarhus og Odense. Men ellers har de nok ret - jyderne - i at de er blevet forfordelt hvad angår lagersalg.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar