onsdag den 23. maj 2012

På familie-udflugt

                            

Hvad er det nu for en uniform man skal have på, når man tager på familie-udflugt i Bilka? Den manglede vi - og vi var faktisk heller ikke i Bilka, men i den svenske mega-pendant Gekås i Ullared, der ligger lidt syd for Göteborg. Men det er i hvert fald ganske vist, at vi nu kan klassificeres som en familie, der vælger et varehus som udflugtsmål:)
Og jeg beklager den dårlige billedkvalitet, men jeg var nødt til lige at vise bare et lille indtryk af det. Det er et vidt berømmet supermarked, og vi har i flere år talt om, at vi skulle en tur derop på et tidspunkt. Lige så meget for at opleve det som for at handle - og for at se, om det nu virkelig kunne passe, at man kan få "det hele for det halve". Og lad mig bare starte med at slå fast, at det kan man IKKE. Gekås kører efter et koncept, hvor man køber meget store varepartier billigt ind og sælger dem hurtigt videre med en lille fortjeneste. Det betyder, at der altid er gode og billige og ting at få, men at man ikke kan regne med at kunne få noget bestemt. Men OK, med 25.000 m2 butiksareal skulle man jo nok kunne finde noget at bruge sine penge på.
Jeg har ikke fundet ud af, præcis hvad det er, der får rigtig mange svenskere til at køre flere hundrede kilometer for at handle netop her, for så billigt er det som sagt heller ikke. Men deres tøjafdeling er rigtig stor, og nogle så ud til at handle hele deres sommergarderobe i Gekås, og så giver det måske mening.
Vi købte (hamstrede, host) en del af de langtidsholdbare dagligvarer som kaffe, tandpasta, shampoo og Havrefras, fik skaffet dyner og havelamper til sommerhuset, og senior fik lidt til basisgarderoben. Og så skal jeg ikke trætte jer med flere indkøb - man kan jo se hvor lang vores bon var:)
Købte også en ting jeg ellers aldrig ville have købt: den pink badedragt med kattekillinger! Men hey til 60 svenske kroner og med en frøken der var helt oppe at køre med ihh'er og åhh'er, var det umuligt at gå forbi (og så skal der nok blive råd til en af mors favoritter alligevel når de kommer på udsalg).

Ungerne klarede i øvrigt strabadserne over al forventning og holdt til fire timers trasken rundt, så de har fået hver en stor stjerne i morens shopping-bog:)

PS. Det man kan se på øverste billede er den sektionsopdelte vognparkering umidelbart inden man betræder cafeteriet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar