søndag den 7. august 2011

Sort stil fra New Generals


Med det danske mærke New Generals er man nogenlunde så langt fra retro-stilen, som man kan komme. Den henvender sig specifikt til de større børn, der gerne vil have en cool stil - og til de forældre, der ikke drømmer sig tilbage til  deres 70'er-barndom, men gerne vil se deres børn i en stil, der ligger tættere på de voksnes. New Generals opererer kun med få farver: sort, hvid, grå - og i SS2012 også et stænk af pink. De gennemgående motiver er forskellige insekter. Derudover er nøgleordene for næste års sommertøj oversize lommer, ekstra længde i ryggen og et smalt snit. Alt er 100% økologisk - deraf deres egen betegnelse "ethicool".
Jeg kan godt lide det. Ikke at jeg ville foretrække at se mine børn i s/h hver dag, men det tror jeg nu heller ikke er meningen:-) Kollektionen er ikke ret stor, og godt halvdelen er undertøj eller andet basis-tøj som fx heldragter. 
Mærket er en del af Sort Group, der har mange jern i ilden og blandt andet driver et reklamebureau - alt sammen med fokus på farven sort, selvfølgelig:-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar